First time here? Check out the FAQ!
x

Timeline WaitUntil

0 votes
80 views

I have made a new Timeline where I use WaitUntil and would like to send a message to move on. I have much older Timeline where I used WaitUntil successfully and I can't find what I am NOT doing on the new one for it to receive the MIDI message to move on. I have attached both. 

I am sending MIDI from Max and the working Timeline WORKS!

http://kyma.symbolicsound.com/qa/?qa=blob&qa_blobid=7275173620460204763

http://kyma.symbolicsound.com/qa/?qa=blob&qa_blobid=15371739633085585357

asked Aug 30 in Controllers, OSC & MIDI by anne-la-berge (Adept) (1,300 points)
Hi Anne,

I've tested both and both work for me
Hi Anne,

We cannot open your files right now, but could you please check to see if the non-working timeline has the WaitUntil's track MIDI channel set to a different value than the working timeline?
This is a lesson for all!
I was using KymaControl for the WaitUntil with my iPad while I was building the Timeline and then I wanted to switch to using a pedal that would, through Max, send a !KeyDown. I had taken that out of the WaitUntil which meant that the WaitUntil was not receiving the appropriate message. A liability when switching control sources.
Sean, I solved the issue. See above.

1 Answer

+1 vote
 
Best answer

This is a lesson for all!
I was using KymaControl for the WaitUntil with my iPad while I was building the Timeline and then I wanted to switch to using a pedal that would, through Max, send a !KeyDown. I had replaced the !KeyDown with a !Next button in the WaitUntil which meant that the WaitUntil was not receiving the appropriate message. A liability when switching control sources.

answered Aug 31 by anne-la-berge (Adept) (1,300 points)
...